ˇ       A Szolgáltató adatai

Név: Tóth Péter

Székhely és levelezési cím: 1122 Budapest, Krisztina krt. 27.

Telefonszám: +36-30-9606640

E-mail: peter@toff.hu

ˇ       Jogi nyilatkozat

A www.toff.hu weboldal teljes terjedelmében a tulajdonos, és a szerkesztők szellemi terméke. Az oldalon található tartalmak használatához minden esetben az oldal tulajdonosának előzetes hozzájárulása szükséges.

ˇ       Adatvédelem, a személyes adatok gyűjtése és használata

A weboldal nem kéri és nem is tárolja a felhasználók személyes adatait, nem kér e-mail címet, reklámokat és hírleveleket nem küld!

ˇ       Egyéb tárolásra kerülő információk:

Oldalainkon HTTP-sütiket jelenleg nem használunk.

ˇ       Külső webes szolgáltatások

Oldalainkon idonként külső webes szolgáltatások segítségével jelenítünk meg különféle tartalmakat. Weboldalunk további weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Ezen további weboldalak tartalmának szerzői joga és a jogi felelőssége ezen oldalak készítőit és/vagy tulajdonosait illeti meg. Jelen weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget és garanciát ezen további weboldalakon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az oldalak tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért, adatvédelmi megoldásaiért. Ezen információk nem minősülnek személyes adatoknak. A meghibásodásokból, külső behatolásokból történő esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalunk.

ˇ       A Jogi és Felhasználási Feltételek megváltoztatása

A toff.hu fenntartja a jogot, hogy jelen Jogi és Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított jogi nyilatkozatot. Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.